RV Park Reviews

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Problem Submitting Reviews, What am I doing wrong??
Kevin & Terri C.
post Apr 13 2006, 02:43 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 13-April 06
From: Southern New Mexico
Member No.: 5774



I apologize since I know this has been asked/discussed before, but I've tried dozens of times & still can't submit a review. I've read through the webmaster directions, member suggestions, and even did a *search* in hopes of finding an answer.

Logging into the forum, there's no problem... but the *submit review* screen [same user name & password] reverts to blank, every time. I've checked cookies, checked security level, cleared cookies, cleared history...... so, what have I missed?? My computer-whiz teenagers are grown & gone unsure.gif so I'm asking for some help. Thanks in advance! PS, I'm using IE. Terri C.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Big Ben
post Apr 13 2006, 08:22 PM
Post #2


Advanced Member
******

Group: Members
Posts: 264
Joined: 12-November 04
From: Fultimer winter in Florida
Member No.: 1914



I have had the same problem for over a month now. Have notified the administration with out help so I gave up.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Meterman46
post Apr 13 2006, 11:02 PM
Post #3


Advanced Member
******

Group: Members
Posts: 176
Joined: 12-March 06
From: Illinois
Member No.: 5502



HI Terri and welcome

I cant tell you why your having problems I posted a review last week and had no problems. Maybe you need to contact the administrator , maybe he can help. It sounds like you have tried everything. By no means I'm not a computer geek LOL . Good luck smile.gif I can tell you it does take a day or to to see the posts. I'm not sure why but thats what happened the last time i posted.


--------------------
Brian,Teresa Noah & Ruby ( 1 Spoiled Rotten Furry Kid )

2004 F250 Super Duty
1996 Silverado Ext Cab
1998 Coachman Catalina Lite
Illinois

Laughter......sparkles like a splash of water in sunlight













User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Webmaster
post Apr 14 2006, 07:49 PM
Post #4


Administrator
******

Group: Admin
Posts: 232
Joined: 18-March 03
Member No.: 1



Terry, there was a problem with a character in your username when logging in to submit a review. We have just posted an update to the site, so you should be able to login an post a review now. Please let us know if you have any other problems.


--------------------
Webmaster
RV Park Reviews
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kevin & Terri C.
post Apr 15 2006, 12:05 PM
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 13-April 06
From: Southern New Mexico
Member No.: 5774



Thank You Big Ben, Meterman46, & the Webmaster for your replies.

Unfortunately, even with the site update, I still can't submit a review. If the problem is with my 'user name', is it possible for me to correct/change it?? Or would I need to UNsubscribe, REsubscribe & try again??

Thank you again, Terri C.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kevin & Terri C.
post Apr 19 2006, 10:01 PM
Post #6


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 13-April 06
From: Southern New Mexico
Member No.: 5774



It's finally working for me now biggrin.gif Yaayyy!! Glad to be able to add reviews.

Terri C.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version
RVParkReviews.com