RV Park Reviews

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Profile, The error return was
Nolan
post Aug 29 2005, 04:46 PM
Post #1


Advanced Member
******

Group: Members
Posts: 119
Joined: 28-October 04
Member No.: 1860



Okay, tried to put in my profile says, "You must complete the form fully before procedding". Well I did and it still saying this.


--------------------
Nolan and JoAnn
2000 Kenworth T600
2004 Hitchhiker Champagne
2009 Toyota Matrix
http://2-on-the-road.blogspot.com/
Have one motorcycle loader for sale
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
 
Reply to this topicStart new topic
Replies(1 - 6)
slowpez
post Sep 28 2005, 05:31 PM
Post #2


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 28-September 05
From: South Carolina
Member No.: 4534



I'm also having trouble editing my profile and can't find any help on this site. Any assistance would be appreciated.

Thanks.


--------------------
Ray and Susan
2005 Ford F-150 Lariat
2005 Cruiser Crossroads CT28FB
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
marxtrains
post Sep 28 2005, 05:57 PM
Post #3


Member
***

Group: Members
Posts: 10
Joined: 3-February 05
Member No.: 2268



Same here!! smile.gif

Jerry


--------------------
Jerry
St Peters, MO.

2007 Winnebago Outlook
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
genestoy
post Sep 28 2005, 08:01 PM
Post #4


Advanced Member
******

Group: Validating
Posts: 44
Joined: 22-May 05
Member No.: 2973



There has been server problems recently. I just changed mine with no problem and changed it back with no problem. Try again and hopefully the server is working correctly. smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
slowpez
post Sep 29 2005, 09:13 AM
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 28-September 05
From: South Carolina
Member No.: 4534



Still not working. I'm trying to add info on our rig.


--------------------
Ray and Susan
2005 Ford F-150 Lariat
2005 Cruiser Crossroads CT28FB
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
genestoy
post Sep 29 2005, 06:10 PM
Post #6


Advanced Member
******

Group: Validating
Posts: 44
Joined: 22-May 05
Member No.: 2973



I emailed the webmaster and he made some changes so try it again and see if it works now. Has worked ok for me. smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
slowpez
post Oct 1 2005, 01:07 PM
Post #7


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 28-September 05
From: South Carolina
Member No.: 4534



Thanks a bunch, it seems to work fine now.

Susan


--------------------
Ray and Susan
2005 Ford F-150 Lariat
2005 Cruiser Crossroads CT28FB
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version
RVParkReviews.com