"Possible Problem on RV Park Reviews Home Page?"

Discussion in 'RVPR Site Admin, News and Announcements' started by BankShot, Jan 28, 2018.

  1. BankShot

    BankShot
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    May 26, 2013
    Messages:
    898
    Likes Received:
    511
    Just finished trying to get on the "home" portion of this forum to look at a few reviews. I can get on the page itself however when I click on a RV Park to review it I am getting a blank page with a message that says, "Whoops, looks like something went wrong". Tried getting on via my search engine and found the same message. This happens on any RV Park I click on. Thought I'd pass this on to see if I am the lone ranger out here or are others receiving this same message this morning.............?

    BankShot..............(aka Terry)
     
  2. BankShot

    BankShot
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    May 26, 2013
    Messages:
    898
    Likes Received:
    511
    Evidently someone jumped on this as everything is working fine again. Either that or my PC had a "hitch in it's getalong "............. :D
     
    NYDutch likes this.
  3. mdcamping

    mdcamping
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    726
    Likes Received:
    164
    Got the same message when I clicked on a review while having my morning cup of coffee, working fine now.

    Mike
     
  4. Texasrvers

    Texasrvers
    Expand Collapse
    Administrator

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    7,070
    Likes Received:
    281
    Although I have not heard exactly what the problem was, apparently the site was off line for several hours earlier today I know that once in a while this happens for maintenance work, but that only lasts a few minutes, so this may have been some kind of glitch. Sorry for any inconvenience it may have caused you.
     

Share This Page